Wij wensen u een gelukkig en sportief 2019

Vanaf 1 juni 2016 is het circuit weer geopend.

voor de openingstijden en niews kijk je op de website van SRMV-Berghem
of de facebook pagina, beide staan rechts op onze web-pagina.
We zijn gestart met de werkzaamheden en er is veel nog veel werkt te verzetten, hopelijk kunnen we de eerste rijders weer in Mei 2016 ontvangen.
hieronder een impressie van de nieuwe circuit layout.

Na heel veel overleg met diverse partijen is het nu eindelijk zover dat we aan de gang kunnen.

Volgende week zal er gestart worden met de aanpassingen aan de baan ivm de veiligheidseisen 2016. maar het zal toch nog wel enkele weken duren voordat dat baan open kan voor trainingen.

Hou de website in de gaten we zullen hierop zsm aangeven wanneer de baan open kan.

 

 

UPDATE “Motorpark Nieuw Zevenbergen”.

De motorsport verenigingen MAC St. Christoffel Schaijk, MCC Berghem, MC Heeswijk, de Jonge Coureur Heesch en de Rijdende Wevers Nistelrode hebben zich verenigd in Stichting Regionale Motorcross Vereningen (SRMV)

Deze stichting zal het circuit moeten gaan beheren en als clubs zitten we hierin op één lijn om er weer een mooi circuit van te maken.

Het bovenstaande is echter niet zomaar realiseerbaar, hiervoor hebben wij als clubs ook medewerking nodig van de regionale gemeenten en andere partijen, helaas is dit een langer traject dan dat wij vooraf hebben kunnen inschatten en we hopen 27 januari weer nieuwe informatie te ontvangen waar we weer een stukje verder kunnen.

Waneer is het circuit weer open ? is iets waarop we geen vaste datum aan kunnen koppelen maar we willen echt zo snel mogelijk openen.